Είναι η ερωτική ζωή σας στάσιμη;

sex

Η ερωτική σας ζωή έχει γίνει χλιαρή; Δείτε πιθανούς λόγους.

  1. Δεν επικοινωνείτε

Ακόμη και οι άνθρωποι που επικοινωνούν πολύ καλά μερικές φορές γίνονται λίγο ντροπαλοί μέσα στα σεντόνια. Ο σύντροφός σας κάνει κάτι με λάθος τρόπο; Πείτε το! Θέλετε να δοκιμάσετε κάτι καινούριο αλλά δε θέλετε να τρομάξετε το σύντροφό σας; Πάρτε το ρίσκο! Οι πιθανότητες είναι ότι θα το βρείτε σούπερ σέξι. Η επικοινωνία είναι το κλειδί για το καλό σεξ.

  1. Δε χρησιμοποιείτε προστασία

Για κάποιους τα προφυλακτικά μπορεί να μην είναι η αγαπημένη μέθοδος αντισύλληψης. Είναι καλύτερο όμως, να υπάρχει ασφάλεια, οπότε φροντίστε να τη διπλασιάσετε με ένα προφυλακτικό. Χρειάζεται μόνο μία σεξουαλική πράξη για να προσβληθείτε από μια ασθένεια που θα μπορούσε να κρατήσει για το υπόλοιπο της ζωής σας. Γνωρίζοντας ότι και οι δύο προστατεύεστε, αφήνεστε πιο ελεύθεροι και απολαμβάνετε περισσότερα.

  1. Ανησυχείτε για το πως φαίνεστε

Όταν ο σύντροφός σας κοιτάζει το σώμα σας, πιστεύετε πραγματικά ότι θα προσέξει το παραμικρό δείγμα κυτταρίτιδας στο μηρό σας; Υπενθυμίστε στον εαυτό σας ότι αυτό το άτομο έχει επιλέξει να είναι μαζί σας, και έχει αγκαλιάσει τη σεξουαλικότητά σας. Καμαρώστε τη μοναδική μορφή σας, και να το απολαύσετε το γεγονός ότι είστε με κάποιον που δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω σας.

  1. Δεν πειραματίζεστε αρκετά

Καλό είναι να προσπαθείτε να εκπλήξετε ο ένας τον άλλο κάτω από τα σεντόνια μερικές φορές. Μπορείτε να κρατήσει τα πράγματα ενδιαφέροντα με το να είστε λίγο δημιουργικοί. Εξετάστε το ενδεχόμενο να δοκιμάσετε ένα διαφορετικό είδος μασάζ ζευγάρια ή να δοκιμάσετε κάποια φαντασίωση. Ανακατέψτε τα πράγματα, και ποιος ξέρει, ίσως να καταλήξετε προσθέτοντας κάτι νέο στη σεξουαλική ρουτίνα σας.

  1. Δεν κάνετε αρκετό σεξ

Είναι ένα επιστημονικό γεγονός ότι το σεξ είναι εξαιρετικά καλό για την υγεία σας. Τα οφέλη είναι πολλά, από την ανακούφιση από το στρες, την καρδιαγγειακή άσκηση, τις πυελικές ασκήσεις, καθώς και την ενίσχυση της αυτοεκτίμησης, το βελτιωμένο ύπνο και πολλά άλλα! Επομένως, προσπαθήστε να κάνετε όσο συχνότερα μπορείτε!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *