Θες χαλάρωση; Κάνε hot stone massage!

Σίγουρα ξέρεις πως το άγχος και η κούρασή σου συσσωρεύονται στους μύες σου και είναι πολλές οι φορές εκείνες που υποφέρεις είτε από πόνο είτε απο δυσκαμψία.

Ασυναίσθητα πολλές φορές ακουμπάμε με τα χέρια μας τα σημεία που μας ενοχλούν, όπως για παράδειγμα το χέρι μας στον αυχένα ή το λαιμό. Αυτά σίγουρα είναι προειδοποιητικά σημάδια γιατί το σώμα μας και θυμάται και μας ενημερώνει.

Κι αν δε δώσεις στον εαυτό σου τη χαλάρωση που του αξίζει, ποιος θα το κάνει για σένα;

Προγραμμάτισε όποτε εσύ νομίζεις μια θεραπεία σπα για να χαλαρώσεις. Κι αν θες να σου προτείνω κάτι ιδιαίτερο, αυτό είναι το hot stone massage που μπορείς να το κάνεις καλοκαίρι και χειμώνα, αλλά μπορείς να το βρεις μόνο σε εξειδικευμένα σπα και κέντρα περιποίησης.

Μη ξεχνάς πως ένα ποιοτικό μασάζ από ειδικούς μπορεί να σου αφαιρέσει το άγχος, τον πόνο, την ένταση, τα νεύρα, τις τοξίνες και να σε χαλαρώσει όσο τίποτα άλλο.

Το hot stone massage γίνεται από ηφαιστιογενείς πέτρες που συμβάλλουν ταυτόχρονα τόσο στη χαλάρωση όσο και στη θεραπεία του οργανισμού, καθώς λειτουργούν κατά των πονοκεφάλων, των πόνων των μυών, ακόμα και της κατάθλιψης!

Οι πέτρες θερμαίνονται σε νερό που βράζει στους 140 βαθμούς και όταν χρησιμοποιηθούν εναλλασσόμενα και ρυθμικά, απελευθερώνουν σιγά σιγά τη θερμότητά τους και προσφέρουν αναζωογόνηση και ανακούφιση, ενώ παράλληλα τονώνουν την κυκλοφορία του αίματος.

Το πιο σημαντικό που ίσως σε ενδιαφέρει; Λόγω της θερμότητας, ενεργοποιούν το μεταβολισμό σου και οδηγούν σε αδυνάτισμα.

Μη διστάσεις να το δοκιμάσεις!

Θα το αναζητάς παντού! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *