Συμβουλές για υγιή και λαμπερά μαλλιά

Τα λαμπερά μαλλιά είναι ένα από τα πιο θελκτικά σημεία της γυναίκας, αποτελούν ένδειξη αυτοπεποίθησης και σίγουρα μας κάνουν να νιώθουμε πανέμορφες.

Πώς λοιπόν μπορούμε να έχουμε λαμπερά μαλλιά, όλη μέρα, κάθε μέρα;

1. Πρωτεΐνη: Βάζουμε στη διατροφή μας καθαρές πρωτεΐνες έτσι ώστε να έχει ο οργανισμός μας μία καλή πρώτη ύλη για να μπορέσει να συνθέσει την κερατίνη, που είναι το δομικό συστατικό της τρίχας. Προτιμάμε κοτόπουλο, ψάρι, αυγά και φασόλια.

2. Καθαρισμός: Εάν χρησιμοποιείτε πολλά προϊόντα styling, αυτά είναι πολύ πιθανό να μην απομακρύνονται πλήρως με το λούσιμο και με την πάροδο του καιρού να συσσωρεύονται και να θαμπώνουν την τρίχα. Γι αυτό, μία φορά την εβδομάδα επιλέξτε ένα σαμπουάν για βαθύ καθαρισμό, που απομακρύνει τέτοιου είδους κατάλοιπα.

3.Χρησιμοποιήστε μαλακτικό: Προϊόντα που βασίζουν την πρώτη ύλη τους σε θρεπτικά συστατικά όπως φυτικά έλαια εξασφαλίζουν θρέψη και άμεση λάμψη.

4. Χρησιμοποιήστε θερμοπροστατευτικά προϊόντα: Πριν στεγνώσετε τα μαλλιά σας με πιστολάκι χρησιμοποιήστε κάποιο προϊόν που θα σας συστήσει το κομμωτήριό σας το οποίο θα προστατέψει τα μαλλιά σας από τις ακραίες θερμοκρασίες και θα κλειδώσει τη λάμψη και την υγρασία τους.

Τα παραπάνω βήματα είναι πολύ απλά, οικονομικά και δεν απαιτούν συνεχείς επισκέψεις στο κομμωτήριο! Ακολουθήστε τα και θα δείτε θαύματα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *