Αντηλιακό από φαρμακείο!

Ήρθε το καλοκαίρι και πλέον οι επισκέψεις μας στη θάλασσα είναι η πρώτη επιλογή στον ελεύθερό μας χρόνο. Φυσικά, πάντα μας συνοδεύουν τα κατάλληλα για εμάς αντηλιακά για πρόσωπο και σώμα.

Ποια είναι τα σωστά κριτήρια για την επιλογή του πακέτου αντηλιακής προστασίας που μας ταιριάζει και ποιος μπορεί να μας βοηθήσει να τα επιλέξουμε; Φυσικά ο φαρμακοποιός μας!

1ο Κριτήριο: Τύπος και ανάγκες δέρματος.

Ο φαρμακοποιός και η ομάδα του έχουν τη δυνατότητα να διακρίνουν τον τύπο του δέρματός μας και να μας προτείνουν προϊόντα που όχι μόνο προσφέρουν προστασία, αλλά θα ενεργούν ευεργετικά στο δέρμα μας.

Κάθε δέρμα έχει τις δικές του ανάγκες οι οποίες δεν παρακάμπτονται με τη χρήση του αντηλιακού. Αντίθετα, μπορούν να εξυπηρετηθούν από το κατάλληλο σκεύασμα. Έτσι, είναι απαραίτητο, πριν προβούμε σε βιαστικές αγορές αντηλιακών, να συζητήσουμε και να συμβουλευτούμε τον φαρμακοποιό μας έτσι ώστε να βρούμε τι πραγματικά μας ταιριάζει.

2ο Κριτήριο: Για πρόσωπο ή σώμα;

Ένα αντηλιακό που εφαρμόζεται στο σώμα δεν είναι απαραίτητο ότι μπορεί να εφαρμοστεί και στο πρόσωπο και το αντίστροφο. Γι αυτό, αποκωδικοποιούμε τα «σήματα κινδύνου» που μας στέλνει το δέρμα μας, και βρίσκουμε προϊόντα που μας ταιριάζουν απόλυτα και πάνω από όλα μας προστατεύουν επαρκώς!

Τέλος, ποτέ δεν ξεχνάμε τη φροντίδα after sun, η οποία θρέφει, ενυδατώνει και ανακουφίζει την επιδερμίδα μας μετά από την πολύωρη έκθεση στον ήλιο. Φυσικά, και εδώ θα χρειαστείτε τη συμβουλή του φαρμακοποιού και της ομάδας του έτσι ώστε να βρείτε τη σύνθεση που θα ταιριάξει απόλυτα με την επιδερμίδα σας.

Και το καλοκαίρι, λοιπόν, επιλέγω φαρμακείο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *